Stiri din Romania

Cei care vor sa isi cumpere o tableta anul acesta au la dispozitie numeroase optiuni. Multi producatori de top au lansat sau se pregatesc sa lanseze noi modele de tablete care duc tehnologia la un cu totul alt nivel. Cele trei mari categorii de tablete foarte bine reprezentate cele cu sistem de operare Android sau iOS.

Google permite utilizatorilor de dispozitive cu sistem de operare Android din Europa sa isi aleaga browserul si motoarele de cautare din cinci optiuni, incepand de joi, a declarat un director al Google, companie care incearca sa calmeze ingrijorarile antitrust ale UE si sa previna impunerea unor noi amenzi.

Noile lansari de telefoane ale vesnic competitorilor Apple si Samsung ii deruteaza pe iubitorii de tehnologie, mai ales daca de acest Black Friday si-au facut planurile de a-si achizitiona un nou model de telefon.

Cu ocazia Srbatorilor de Pate i 1 Mai bncile vor avea program special. Sucursalele bancare vor fi nchise n zilele de 26, 28, 29 aprilie i 1 Mai, excepie vor face ageniile din centrele comerciale. Nu chiar n fiecare zi, dar vezi programul mai jos: Program Banca Transilvania Cu ocazia sarbatorilor de Paste si 1 Mai, Banca Transilvania isi informeaza clientii ca unele agentii din centrele comerciale vor functiona dupa cum urmeaza: Vineri, 26 Aprilie, si sambata, 27 Aprilie: 12:00-18:00 Duminica, 2

YouTube Music pentru Android va putea funciona de acum i ca Media Player pentru fiierele pstrate n memoria telefonului.

Sunt o mulime de site-uri i aplicaii de dating sau matrimoniale, cum le spun romnii. Ei bine, acestea adun sute de milioane de utilizatori i cu siguran au generat multe poveti frumoase de via. Dar, mai nou, unele aplicaii au disprut din magazinele online. Utilizatorii merit o explicaie i aceasta a venit din partea celor care au aceste magazine pentru Android i iPhone.

Dacia i maini mai scumpe au o funcie extrem de util. Se numete Android Auto i i poi sincroniza telefonul cu maina. Astfel, asculi muzic, i primeti mesajele text i o mulime de astfel de opiuni. Funcia aceasta a devenit i mai bun. Google a fcut anunul i, dac vrei s-i schimbi maina, ar trebui s caui aa ceva pe urmtorul tu automobil.

Google a lansat o nou verisune beta pentru sistemul de operare Android Q pe mai multe dispozitive, inclusiv cele realizate de companii partenere.

Exceptând câteva branduri de top şi dispozitive abia lansate, accesul la patch-uri de securitate pentru versiunea de Android continuă să fie deficitar, majoritatea producătorilor smartphone preluând cu întârziere actualizările furnizate de Google.

Google a reluat raportarea clasamentului pentru versiunile sistemului de operare Android după o pauză de şase luni.

Chiar dacă performanţele au crescut dramatic în ultimii ani, hardware-ul găzduit în carcasa unui smartphone este la fel de predispus la supraîncălzire, dacă aplicaţiile rulate folosesc prea multă putere de procesare.

Până acum, aplicarea actualizărilor pentru aplicaţiile instalate pe telefon era pur opţională, utilizatorii decizând când şi dacă vor să instaleze cea mai nouă versiune listată în magazinul Google Play.

Producătorul chinez Huawei promite că va aduce cea mai recentă versiune de Android pe smartphone-uri imediat după ce Google o lansează.

Cele mai noi telefoane au Android 9, cea mai bună versiune de până acum. Această variantă dispune însă de o funcție pe care prea puțini utilizatori o activează. Odată ce faci asta, telefonul se apropie și mai mult de iPhone, dar îți ușurează și ție viața. Asta pentru că acest Android e primul care îți permite să renunți la butoane și să le înlocuiești cu gesturi.

Google lucrează la un proiect numit Mainline care va schimba fundamental modul în care Android funcționează. Atât producătorii de telefoane, cât și utilizatorii se vor bucura de acestp schimbare. Acest proiect e mai important decât pare inițial. Obiectivul lui Mainline este acela de a face actualizările de sistem să funcționeze în background, fără ca utilizatorul să mai fie nevoit să își restarteze dispozitivul.

În viitor, telefoanele cu sistem Android vor putea apela mod automat numărul de urgenţă, atunci când posesorul este implicat într-un accident de circulaţie.

HTC asigură fanii că smartphone-urile sale încă nu dispar de pe piaţă. Compania promite update-uri şi un nou dispozitiv mobil.

Google a anunțat că va implementa o metodă de operare numită Electronic ID, o formă digitală de validare a identității posesorului. Acest lucru nu a mai fost făcut până acum, iar înainte de punerea

Surprins încă de anul trecut în versiune Beta, Fuchsia OS vine cu o interfaţă nouă, însă nu acesta este motivul pentru care Google a ales să dezvolte un nou sistem de operare.

Samsung şi Huawei oferă de ceva timp această funcţionalitate pe dispozitivele proprii, însă cu sprijinul Google orice telefon bazat pe Android va putea fi conectat la un monitor sau televizor şi folosit pentru a rula aplicaţii în modul desktop.

ING Bank a realizat un profit net, în primul trimestru din 2019, de 197 milioane lei, fată de 193 de milioane de lei în trimestru din 2018. Banca anunță că veniturile au crescut cu 16%, la 491 milioane lei, iar costurile operaționale cu 7%, la 221 milioane, influențate în special de dinamica costurilor salariale și a costurilor de reglementare. Potrivit băncii, baza de clienți activi persoane fizice a crescut cu 141.000, respectiv cu 12% în dinamica anuală, atingând pragul de 1,3

Android este cel mai popular sistem de operare pentru telefoanele mobile și tot timpul se aducă schimbări și îmbunătățiri. Cea mai recentă actualizare adusă de Google va încânta toți șoferii din România, dar și din lume. Cum cea mai mare problemă pe șosele sunt accidentele, Google crede că poate să facă ceva în acest sens și să facă viața mai bună utilizatorilor. Și cam are toate șansele să reușească. 

George, platforma bancara inteligenta lansata de catre BCR, va dispune de plati mobile pentru utilizatorii de Android pana la finalul lunii iulie, in timp ce utilizatorii iOS vor avea de asteptat...

”În cele 6 luni de cand George a fost lansat în România, am introdus 20 de funcționalități. În această perioadă, am îmbunătățit lista de produse disponibile. Toate aceste lucruri se întâmplă împreună și alături de clienții noștri, în baza feedback-ului constant pe care ni-l oferă”, a anunțat Cristian Mustață, Șef Departament, Strategie Digitală BCR, în cadrul celei de-a doua ediții a BCR Expert Hub, unde au fost discutate tendințele și preferințele consumat

Google a restricționat accesul companiei chineze Huawei de la unele actualizări ale sistemului de operare Android, relatează BBC. Noile modele de telefoane ale gigantului asiatic nu vor mai avea ac...

Gigantul american Google, al cărui sistem de operare mobil Android echipează imensa majoritate a smartphone-urilor în lume, a anunţat, duminică, că începe să-şi suspende relaţiile cu compania chineză de telecomunicaţii Huawei, care face parte dintre cele considerate "riscante" de Washington, transmite AFP

Gigantul american Google, al cărui sistem de operare mobil Android echipează imensa majoritate a smartphone-urilor în lume, a anunţat, duminică, că începe să-şi suspende relaţiile cu compania chineză de telecomunicaţii Huawei, care face parte dintre cele considerate riscante de Washington, transmite AFP.

Google, divizie a grupului Alphabet, a suspendat unele afaceri cu Huawei, care implicau transferul de produse hardware si software, cu exceptia celor care beneficiaza de licente open source, a declarat o persoana apropiata situatiei.

Telefoanele Huawei nu vor mai putea fi livrate cu Android şi servicii de la Google. Laptop-urile nu vor mai putea folosi cipuri Intel.

Utilizarea sistemului de operare Android de către Huawei a fost limitată de Google. Compania chineză de telecomunicaţii Huawei face parte dintre cele considerate riscante de Washington, dar ce înseamnă acest lucru pentru utilizatorii telefoanelor producătorului chinez?